Barion Pixel

Ingyenes kiszállítás 20.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Egy kicsi rólam

2022-06-19

Szia kedves olvasó! :)

 

Hogy miért is nyitottam ezt a webshopot? Mert zavart az, hogy nem találtam olyan boltot, ahol normál áron mindent meg tudtam volna venni az üveg gravírozáshoz. Zavart az, hogy innen-onnan össze kellett csipegetnem a termékeket, ami persze plusz szállítási költséget is jelent. 

Hogy miért nem vettem a nyakamba a várost? Mert úgy gondoltam, manapság már mindenhez az internetet használjuk, biztosan találok majd valami boltot, ahol be tudok szerezni mindent. Gyémánt csiszolót találtam is 2.35 mm-es és 3.2 mm-es szárral is. Sajnos viszont rengeteg oldalon nem volt kiírva a kidolgozókő szár mérete, így lutri volt, hogy jó lesz-e a gépembe vagy sem. Sajnos egyszer én is pórul jártam. Annyira vártam már azt a fehér kidolgozó követ, de pechemre 1.6 mm-es volt a szár mérete, így nem tudtam használni. 

Nem akartam külföldről sem rendelni. Nem tudom miért, csak nem akartam. Inkább elkezdtem bújni a netet, hogy válaszokat és megfelelő termékeket találjak. Nem volt egyszerű, de csak sikerült. Aztán kitaláltam - ha már ennyire beleástam magam - mi lenne, ha én árulnám a temékeket együtt? Mindent egy helyről lehessen beszerezni. Szuper! Aztán jöttek az anyagi kérdések. Most ott tartok, hogy nem nagy készlettel, de elindulok. Természetesen, a kínálatot szeretném folyamatosan bővíteni. Ha valamit nem találtok, vagy nem tudtok, írjatok egy e-mail-t (kreativ@idillidili.hu) vagy facebookon egy messenger üzenetet (www.facebook.com/idillidili) és megmondom be tudom-e szerezni és ha igen, mikor! :) 

 

Ezen kívül persze még megtalálhatóak a weboldalon a saját munkáim is, amiből rendelhettek.

Terveztem egy lámpát, amit teljesen személyre lehet szabni. Tükörből készül, nagyon szép fényt ad felkapcsolva is és nappali fényben is.

Na de nem csak a gravírozás, a gyertya készítés szerelmese is vagyok. A gyertyáimnál kikísérleteztem, hogy lehet a zseléviaszba paraffin díszeket rakni és így egyedivé, biztonságosabbá tenni a gyertyákat. Ennél a technikánál többé nem kell azt lesned, hogy az üveg dísz mikor fog eldőlni és eloltani a gyertya lángját.

Nézelődjetek, vásároljatok, hogy mihamarabb még több termékkel kedveskedhessek Nektek! 

Jó munkát mindenkinek! :)

 

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.